El seu navegador no està actualitzat.

Recomenem veure la web amb:

GOOGLE CHROME

FIREFOX

MICROSOFT EXPLORER Version > 9

Nosaltres

Des de Morison ACPM aportem tota l'experiència i coneixement del sector a un ampli ventall de serveis professionals. D'una banda, per donar tranquil·litat als nostres clients i assegurar-los que el treball està ben fet, a temps i en ordre; d’altra banda, per assessorar-los amb l'objectiu que les seves empreses siguin més competitives, valor indispensable per poder operar en aquest món en constant canvi en el qual vivim. Des del 1984 contribuïm amb el nostre petit gra de sorra al desenvolupament del món empresarial, i això ja ens fa sentir com un grup professional sènior. El treball seriós, l'honestedat i el respecte als nostres clients ha estat una premissa continua des dels nostres inicis.

 

Entendre i gestionar el canvi de manera eficaç s'ha convertit en un dels majors reptes als quals han d'enfrontar-se els empresaris. El ritme accelerat de les innovacions, la seva repercussió en els mercats, els sistemes de fabricació, la comercialització i la gestió de les empreses ens obliga a estar en alerta constant per garantir que el futur, més que una amenaça, sigui un veritable aliat.

 

En aquest nou entorn, la necessitat d'informació, formació i reflexió es converteix en un requisit constant per a tots. Aquestes noves exigències i la voluntat d'oferir respostes que assegurin la bona gestió de l'empresa és el que ens caracteritza.

 

Operem a tot el país des de les nostres oficines centrals a Madrid i Barcelona. En l'àmbit internacional, gràcies a ser una de les societats fundadores de Morison International, ara Morison KSi, estem presents a 88 països de tot el món.

 

Morison ACPM figura a la zona mitjana del rànquing de referència de les principals companyies d'auditoria i consultoria elaborat pel diari Expansión. Això és el reflex d'una posició molt avantatjosa per als nostres clients: som molt més propers i àgils que les grans auditores i consultores i, alhora, molt més complets i resolutius que les petites empreses. Aquesta és la gràcia de ser al bell mig ;) 

/ A MORISON ACPM DESTAQUEM

/ A MORISON ACPM DESTAQUEM